وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر ایجاد شبکه سلامت در منطقه تاکید کرد و گفت: منطقه، نیازمند الگویی جدید از شبکه سلامت است و گروه ۵ می تواند به ایجاد این شبکه کمک کند.
به گزارش در خبرها، بهرام عین اللهی با بیان این مطلب در اختتامیه اجلاس نمایندگان ارشد گروه ۵ در حوزه بهداشت در تهران، افزود: هدف ما از برگزاری این نشست ارتقای سلامت منطقه است و برای رسیدن به این هدف باید خدمات بهداشتی قوی تری به مردم منطقه ارائه شود.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی چند ماه پیش تقویت نظام شبکه بهداشت ایران را از تکالیف دولت تعیین کردند که ارتقا و تقویت شبکه سلامت در منطقه به تحقق این هدف کمک می کند. شبکه بهداشتی چهار کشور منطقه باید با هم ارتباط داشته باشند تا الگویی نو از ارتقای سلامت برای مدیریت بیماری ها در منطقه ایجاد شود.
وزیر بهداشت با بیان این که خدمت به مردم در آیین اسلام عبادت محسوب می شود و تامین سلامت مردم از برترین این خدمت هاست، اظهار داشت: ما آن عده از کادر شریف سلامت خود را که در راه مبارزه با کرونا جان باختند، شهید سلامت می دانیم که نشان دهنده جایگاه و منزلت ایثار و مجاهدت آن بزرگواران است.
عین اللهی با بیان این که کار نظام مند برکات فراوانی دارد، گفت: گروه ۵ در جهت کار نظام مند و مشارکت همگانی کشورهای منطقه در سلامت تشکیل شده است و آنچه ما را به هم پیوند می دهد تاریخ، هویت و پشتوانه فرهنگی و تمدنی مشترک است.
وی ادامه داد: گروه ۵ در بحران های منطقه نباید صرفاً ابراز همدردی کند، بلکه باید به صورت عملیاتی و میدانی و برای مهار بحران وارد عمل شود که در این مسیر توجه به عوامل اجتماعی موثر بر سلامت (SDH) نقش مهمی دارد.
وزیر بهداشت تاکید کرد: کرونا نشان داد که سلامت در کشورها نقش بنیادین دارد. بنابراین از دولت های منطقه انتظار می رود تا از نظام های سلامت حمایت حداکثری کرده و در سیاست گذاری های کلان، نقش سرنوشت ساز سلامت را در نظر بگیرند.
عین اللهی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران پس از کرونا اقدام به تشکیل ستاد ملی کرونا کرد که نمایندگان تمام دستگاه های مرتبط با سلامت در این ستاد عضویت دارند. همچنین شورای عالی سلامت با ریاست رییس جمهور محترم در حوزه تصمیمات کلان سلامت فعال است و برنامه ریزی می کند.
وی افزود: از شما نمایندگان کشورهای همسایه که برای جلسات کارشناسی وقت زیادی گذاشتید، تشکر می کنم و از شما می خواهم که گزارش ، نتایج این نشست و بیانیه پایانی آن را به هیات دولت و مقامات عالی کشورهای خود اعلام کنید تا در تصمیم سازی سلامت در منطقه موثر واقع شود.
وزیر بهداشت تاکید کرد: دبیرخانه گروه ۵ در ایران فعال تر از گذشته به کار خود ادامه خواهد داد و به صورت تمام وقت پاسخگوی اعضا خواهد بود. به خصوص با وسایل ارتباط جمعی که امروزه وجود دارد، انتظار داریم ارتباطات گروه قوی تر و سریع تر از گذشته باشد.
به گزارش وبدا، عین اللهی در پایان سخنانش دبیرخانه گروه ۵ در ایران را ملزم کرد برنامه و تقویم زمان بندی شده مشخصی را به اعضا برای ادامه فعالیت های گروه ۵ اعلام کند.
انتهای پیام