سهم ۴۰ درصدی مراکز جهاد دانشگاهی از درمان ناباروری در کشور

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی در بیست و سومین کنگره بین‌المللی رویان گفت: بیش از چهل درصد درمان ناباروری در کشور در مراکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی انجام می‌شود.

به گزارش در خبرها، دکتر محمدرضا پورعابدی، معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی در بیست‌ و سومین کنگره بین‌المللی رویان و بیست و یکمین جشنواره رویان که امروز در مرکز همایش‌های رازی برگزار شد، با بیان این که در سال‌های اخیر، پیشرفت‌های علمی کشورمان مورد توجه پژوهشگران منطقه و جهانیان قرار گرفته است، گفت: جهاد دانشگاهی با بهره‌گیری از منابع انسانی متعهد و کارآمد توجه ویژه‌ای به تولید دانش، کاربردی کردن آن و ارتقای فناوری داشته است.

هدف جهاد دانشگاهی تبدیل شدن به یکی از زیست‌بوم‌های نوآوری نخبگان ایرانی

وی افزود: جهاد دانشگاهی توانسته است به عنوان نهادی الهام‌بخش در کشور، پیشگام توسعه فناوری، علم و فرهنگ، با تعامل سازنده در عرصه ملی و بین‌المللی باشد. این نهاد در بیش از چهار دهه فعالیت خود در علوم مختلف نظیر علوم پزشکی، فنی و مهندسی و کشاورزی و منابع طبیعی و علوم انسانی و اجتماعی و هنر تمرکز داشته است.

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی ادامه داد: جهاد دانشگاهی در حوزه پزشکی و زیست‌شناسی در شاخه‌های پزشکی تولیدمثل، زیست‌شناسی، فناوری سلول‌های بنیادی، سلول درمانی، گیاهان دارویی و بیولوژی سرطان متمرکز بوده است. با افتخار اعلام می‌کنم، هدف جهاد دانشگاهی تبدیل شدن به یکی از زیست‌بوم‌های نوآوری نخبگان ایرانی است.

دکتر پورعابدی خاطر نشان کرد: در حوزه درمان ناباروری، بیش از چهل درصد درمان ناباروری در کشور و بالغ بر ۱۷ هزار سیکل درمانی در مراکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی در سراسر کشور درحال اجرا است. در این زمینه، مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری رویان و ابن سینا دارای فعالیت شاخص هستند. مرکز درمان ناباروری رویان جزو ۱۰ مرکز برتر دنیا است.

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی تصریح کرد: تشکیل اولین بانک خون بند ناف در کشور و منطقه در سال ۲۰۰۵ با بیش از صد هزار نمونه در پژوهشگاه رویان و همچنین ایجاد بانک سلول‌های بنیادی خون قاعدگی کشور در سال ۱۳۹۸ در پژوهشگاه ابن سینا، دارا بودن جامع‌ترین مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی سرطان پستان در پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی با بیش از ۱۵۰ هزار ارجاع سالانه و همچنین ساخت کیت تشخیص حساسیت به شیمی درمانی بیماران مبتلا به سرطان پستان، از جمله افتخارات جهاد دانشگاهی است.

ایجاد اولین کارخانه تولید محصولات دارویی سلول‌های بنیادی خاورمیانه

وی با اشاره به دستاوردهای جهاد دانشگاهی در زمینه توسعه سلول‌های بنیادی گفت: بازار سلول‌درمانی در جهان در سال ۲۰۳۰ به هفده میلیارد دلار خواهد رسید. ایجاد اولین کارخانه تولید محصولات دارویی سلول‌های بنیادی خاورمیانه با دانش ایرانی و با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام از مهمترین فعالیت‌های جهاد دانشگاهی است.

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در زمینه زیست‌فناوری ادامه داد: استفاده از حیوانات تراریخته، تولید بومی اولین کیت تشخیص کرونا، تولید داروهای گیاهی و فعالیت در زمینه سنجش و پایش خدمات پزشکی از دیگر فعالیت‌های جهاد دانشگاهی است.

دکتر پورعابدی با اشاره به برگزاری کنگره‌ها و رویدادهای علمی مختلف توسط جهاد دانشگاهی و انتشار مجله‌های علمی بیان کرد: یکی از دلایل موفقیت پژوهشگاه رویان، تعامل‌های بین‌المللی موثر است. گواه این ادعا، معرفی رویدادهای بین‌المللی رویان در مجله‌های علمی توسط دانشمندان مختلف است.

به گزارش در خبرها، همزمان با برگزاری بیست و سومین کنگره بین‌المللی رویان، از پنج دانشمند ایرانی از دانشگاه‌های داخل و خارج از کشور برگزیده بیست‌ و یکمین جشنواره بین‌المللی تحقیقاتی رویان تقدیر شد.


انتهای پیام



پست های مرتبط

پیام بگذارید