اختصاص امتیاز ویژه برای اساتید سرآمدپرور/جذب بیشترین گرنت سرآمدان در دانشگاه شریف

دبیر ستاد توسعه فناوری‌ نانو اعلام کرد: اگر دانشجویان پسادکتری یک استاد به عنوان سرآمدان انتخاب شوند، ۱۰ درصد امتیاز دانشجوی سرآمد شده به استاد مربوط اختصاص می‌یابد.

به گزارش در خبرها، دکتر سعید سرکار در پنجمین نشست سرآمدان علمی ایران با بیان اینکه امروز پنجمین دوره این نشست و هفتمین دوره معرفی سرآمدان علمی کشور برگزار می‌شود، افزود: در طی ۷ دوره برگزاری این رویداد ۳۰۶ نفر سرآمد معرفی شده‌اند که برخی از این سرآمدان در دوره‌های قبلی نیز حضور داشته‌اند.

وی ادامه داد: یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه لرستان به نام دکتر محسن عادلی در ۷ دوره این رویداد حضور داشته و هم اکنون اقدامات انتقال وی به دانشگاه صنعتی شریف در حال انجام است.

سرکار با بیان اینکه دانشگاه صنعتی شریف، برنامه خاصی برای افراد سرآمد دارد، افزود: علاوه بر آن، ۱۱ نفر از سرآمدان در ۶ دوره و ۱۵ نفر در ۵ دوره سرآمدان علمی کشور حضور داشتند. این آمار نشان از استمرار این افراد در حوزه‌های علمی و فناورانه است.

سرکار، دانشگاه صنعتی شریف را دارای بالاترین امتیاز با ۲۵ سرآمد در این رویداد معرفی کرد و یادآور شد: دانشگاه‌های تربیت مدرس، پژوهشگاه دانش‌های بنیادی، دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، تربیت دبیر شهید رجایی و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌ نانو به توزیع سرآمدان انتخاب شده در ۷ دوره معرفی سرآمدان اشاره کرد و با بیان اینکه از ۲۵ استان کشور سرآمدان انتخاب شده‌اند، خاطر نشان کرد: تاکنون از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری مبلغ ۵۱.۵ میلیارد تومان از ۱۱۹۲ سرآمد علمی از ۱۱۹ مؤسسه حمایت شده است.

به گفته وی ۲۳ میلیارد تومان برای ۴۸۳ پژوهشگر پسا دکتری، ۱۸ میلیارد تومان از ۲۵۳ سرآمد علمی در قالب گرنت پژوهانه، ۲.۸ میلیارد تومان از ۲۳۰ فرصت مطالعاتی و ۳ میلیارد تومان از ۲۷۰ مقاله برتر حمایت شده است.

سرکار تاکید کرد: دانشگاه صنعتی شریف با ۸.۲ میلیارد تومان بیشترین میزان حمایت را در حوزه سرآمدان داشته است و بعد از آن پژوهشگاه دانش‌های بنیادی با ۴.۴ میلیارد تومان، تربیت مدرس با ۴.۳ میلیارد تومان، دانشگاه تهران با ۴ میلیارد تومان، دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان با ۳.۴ میلیارد تومان و شهید بهشتی با ۲.۳ میلیارد تومان در رده‌های بعدی جذب حمایت قرار دارند.

سرکار ادامه داد: بر این اساس در دوره جدید معرفی سرآمدان علمی کشور نشریات با ضریب تاثیر بالاتر از ۲۰ چاپ شده در سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ جزو شاخص‌های جدید سرآمدان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: علاوه بر آن اگر دانشجویان پسادکتری یک استاد به عنوان سرآمدان انتخاب شوند، ۱۰ درصد امتیاز دانشجوی سرآمد شده به استاد مربوط اختصاص می‌یابد.

وی با اشاره به ارتقای سطح انتخاب سرآمدان یادآور شد: ارتقای این رویداد به گونه‌ای شده است که رتبه اول در دوره پنجم ۴۲۹۰، رتبه اول در دوره ششم ۵۸۶۷ و در دوره هفتم ۶۴۴۷ است.

انتهای پیام



پست های مرتبط

پیام بگذارید