معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم گفت: بودجه این معاونت اندک است، اما به هیچ عنوان آن را برای تملک و ساختمان خرج نمیکنیم بلکه از هر کسی که برنامه کار آفرینی داشته باشد حمایت می کنیم .
به گزارش در خبرها، دکتر علی خیرالدین در اجلاس رؤسای دانشگاهها، مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور گفت: ماده ۳۸ قانون حمایت از دانشبنیان میگوید که وزارت علوم مجاز است در چارچوب قانون و مقررات نسبت به جذب و بکارگیری ۳۰۰ متخصص اقدام کند.
وی افزود: در حال پیگیری دریافت مجوز برای جذب ۳۰۰ نیروی متخصص برای فعالیت در پارکهای علم و فناوری هستیم و طبق قانون هم سازمان برنامه و بودجه باید در چارچوب قوانین و مقررات، منابع و بودجه لازم را تامین کند.
خیرالدین تصریح کرد: بند "ت" ماده ۶ به وزارت علوم و وزارت بهداشت اجازه تاسیس پردیسهای علم و فناوری را داده که آنها را ایجاد کرده ایم و آنها مراکز رشدی هستند که موافقت اولیه آنها را داشته ایم.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، وی ادامه داد: موافقت اولیه یک پارک علم و فناوری تخصصی و دانشگاه جامع امام حسین را داده ایم لذا سیاست ما این است که پارکهای علم و فناوری زیاد نشوند، اما افزایش پارکهای علم و فناوری خصوصی به نفع ماست.
معاون وزیر علوم اضافه کرد: برای تاسیس مراکز رشد باید مسیر معاونت فناوری، هیات امنا و شورای گسترش آموزش عالی طی شود و معاونت در حدود یک هفته شرایط را بررسی و در صورت تایید مجوز مقدماتی را می دهد.
انتهای پیام