معاون برنامه ریزی و توسعه دانشگاه تهران با بیان اینکه عوامل شهرداری حریم موسسه لرزه نگاری را اشغال کرده و مانع عبور و مرور کارمندان ما میشوند، گفت: از مسئولان منطقه ۳ شهرداری تهران میخواهم که در اسرع وقت نسبت به ترک محدوده ژئوفیزیک اقدام کنند در غیر این صورت دانشگاه تهران این حق را برای خود محفوظ میداند که از اموال و مستغلات خودش حراست کند و راههای قانونی برای پیگیری را دنبال کند.
به گزارش در خبرها، دکتر احمد نوحه گر در نشست خبری امروز با موضوع ادعاهایی مبنی بر قطع درختان مرکز لرزه نگاری دانشگاه تهران، با تاکید بر اینکه دانشگاه تهران در اقصی نقاط کشور زمین و مستغلات زیادی دارد که در قالب موسسات و واحدهای مختلف فعالیت میکنند، گفت: حفظ و نگهداری این مستغلات وظیفه اصلی دانشگاه است ضمن اینکه اهمیت هیچ کدام از واحدهای دانشگاه در شهرهای کشور با زمین های مرکز دانشگاه تفاوتی ندارد.
معاون برنامه ریزی و توسعه دانشگاه تهران افزود: ادعاهایی روزهای اخیر تحت عنوان قطع درختان در زمین های مرکز لرزه نگاری کشور وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه مطرح می شود که این ادعاها صحت ندارد چرا که ما با شهرداری هیچ مشکل و دعوایی نداریم.
وی تاکید کرد: دانشگاه تهران یکی از دستگاههای اجرایی آموزشی است که بیشترین همکاری را با شهرداری تهران داشته است. ما در رابطه با بزرگراه همت و چمران و در محدوده امیرآباد شمالی هم با شهرداری تهران همکاری خوبی داشتیم و حتی شهرداری برای توسعه معابر و مترو از زمینهای دانشگاه استفاده کرد بنابراین ما با شهرداری مشکلی نداریم.
نوحه گر اظهار کرد: شمالی ترین زمین ها و مستغلات دانشگاه در شهر تهران در موسسه ژئوفیزیک قرار گرفته است و نمیدانیم چرا، به چه بهانه عوامل شهرداری منطقه ۳ تهران به این حریم ورود پیدا کردند.
معاون برنامه ریزی و توسعه دانشگاه تهران یادآور شد: از شهرداری تهران و منطقه ۳ شهرداری تهران می خواهم که در اسرع وقت نسبت به ترک محدوده موسسه ژئوفیزیک اقدام کنند در غیر این صورت دانشگاه تهران این حق را برای خود محفوظ میداند که از اموال و مستغلات خود حراست کند و راههای قانونی برای پیگیری این موضوع را دنبال کند.
نوحه گر تاکید کرد: می خواهم که به جای اینکه وارد مراحل قضایی شویم عوامل شهرداری منطقه ۳ شهرداری در اسرع وقت مکان را ترک کنند و اجازه دهند دانشگاه تهران وظیفه ذاتی و اصلی خود که بحث مربوط به توسعه آموزش و زیرساختهای مربوط به ایستگاههای لرزه نگاری است را انجام دهد .
به گفته معاون دانشگاه تهران، این دانشگاه ۴۰۰ ایستگاه لرزه نگاری در سراسر کشور دارد اگر قرار باشد هر روز درگیر اینگونه مسائل باشیم نمی توانیم وظیفه اصلی خود را انجام دهیم.
نوحه گر درباره اینکه ضرب و شتم نیروهای شهرداری توسط عوامل دانشگاه صحت دارد، افزود: اصلاً چنین چیزی اتفاق نیفتاده است که شاید حتی عکس این قضیه هم اتفاق افتاده باشد. دانشگاه تهران وارد این عرصه ها نمی شود . این که کارمندان دانشگاه تهران با عوامل شهرداری برخورد فیزیکی داشته باشند اصلا صحت نداشته و طبق گزارشهایی که ما داریم عکس این اتفاق افتاده است و متاسفانه همکاران ما در دانشگاه تهران در حوزه پشتیبانی و در حوزههای دیگر توسط عواملی که در آنجا بودند مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و اسناد آن هم موجود است.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه تهران به دنبال دعوا و درگیری نیست؛ جای سوال دارد که چطور کارمندان دانشگاه تهران می توانند نیروهای شهرداری را ضرب و شتم کنند؟ این ماجرا فقط یک ادعا است که در رسانه ها مطرح شده است. دانشگاه حق خودش می داند که در املاک خود به توسعه فضاها بپردازد.
نوحه گر تاکید کرد: برای تقویت ایستگاه لرزه نگاری، بودجه ای به دانشگاه تعلق گرفته و به همین منظور اقدام به جا به جایی درختان برای توسعه ایستگاه های لرزه نگاری کردیم. در حال حاضر ۱۳۰ ایستگاه لرزه نگاری داریم و به حدود ۲۷۰ ایستگاه دیگر نیاز داریم.
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران با بیان اینکه شهردار تهران عضو هیات امنا دانشگاه تهران است و ما درگیری با این نهاد نداریم، گفت: در حال حاضر عوامل شهرداری حریم موسسه لرزه نگاری را اشغال کرده و مانع عبور و مرور کارمندان ما می شوند. از شهرداری تهران خواهش می کنم در اسرع وقت نسبت یه ترک محدوده اقدام کنند در غیر این صورت دانشگاه حق خود را محفوظ می داند که از مستغلات خودش حفاظت کند. به جای اینکه دانشگاه وارد محاکم قضایی شود، بهتر است اعضای شورای شهر توصیه های لازم را در این باره داشته باشند.
وی با بیان اینکه هیچ درختی در دانشگاه تهران قطع نشده است،گفت: ما اسناد و مدارکی داریم که عکس این قضیه اتفاق افتاده و عوامل شهرداری اقدام به درگیری کرده اند. هیچ قطع درختی اتفاق نیفتاده است و فقط جابه جایی صورت گرفته است؛ ما در راستای مصوبه دولت که باید نسبت به توسعه ایستگاه های لرزه نگاری اقدام شود، اقدام کردیم. از سوی دیگر مطرح شده که جا به جایی درختان باید در زمستان صور می گرفت در حالی که این ها درختان کاج هستند و خواب ندارند و هر فصلی امکان جا به جایی دارند.
انتهای پیام