رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا: بحران اوکراین چند سال طول می‌کشد

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت که باور دارد مناقشه اوکراین «بسیار بلندمدت» بوده و چندین سال ادامه خواهد داشت.

به گزارش در خبرها، به نقل از مجله خبری ویک، ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا که بالاترین مقام نظامی این کشور به حساب می‌آید، در شهادت خود در کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان کشورش گفت: انتظار دارم ناتو، آمریکا، ‌اوکراین و همه متحدان و شرکای حامی کی‌یف چند وقتی را درگیر این مناقشه باشند.

میلی تصریح کرد، شاید به یک دهه نکشد، اما قطعا چند سال طول خواهد کشید.

در حال حاضر حدود ۱۰۰ هزار سرباز آمریکایی در اروپا مستقر هستند که از سال ۲۰۰۵ بی‌سابقه است. میلی گفت باتوجه به شرایط اوکراین، انتظار دارد که حضور آمریکا در منطقه تا چند وقت افزایش یابد. او گفت: توصیه من این است که پایگاه‌های دائمی بسازیم، اما حضور دائمی در این پایگاه‌ها نداشته باشیم. با این کار، از طریق نیروهای چرخشی که در این پایگاه‌های دائمی مستقر می‌شوند، تاثیر دائمی بودن را خواهیم داشت.

از میلی در مورد احتمال لزوم فرستادن نیروهای آمریکا به جناح شرقی اروپا سوال شد، جایی که اعضای ناتو نگران حمله روسیه‌اند.

ژنرال میلی گفت: «پیشنهاد من این است که پایگاه‌های دائمی ایجاد شوند اما نیروها دائمی نباشند. یعنی به نتیجه دائمی برسیم منتها با نیروهای چرخشی که در پایگاه‌های دائمی در حرکت‌اند. به نظرم بسیاری از متحدان اروپایی ما به‌خصوص کشورهای همجوار با دریای بالتیک، لهستان، رومانی و سایر نقاط، بسیار بسیار آماده برپایی پایگاه‌های دائمی‌اند. خودشان آن‌ها را می‌سازند و خرجشان را هم می‌دهند.»

نیروهای چرخشی برای دوره‌هایی کوتاه‌تر اعزام می‌شوند اما نیروهای دائمی اغلب دو تا سه سال استقرار دارند.

میلی و آستین به کمیته گفتند که آمریکا با مشاهده نبرد روسیه و اوکراین به درس‌هایی رسیده است. این دو مقام نظامی تاکید کردند که روسیه به‌رغم افزایش قابلیت‌های نظامی خود قادر به استفاده موثر از این قابلیت‌ها نیست.

آستین گفت درجه‌دارهای روسیه آموزش کافی ندیده‌اند و کرملین قادر به رساندن منابع و حمایت لجستیکی لازم به نیروهای زمینی خود نبوده است.

وزیر دفاع آمریکا گفت اوکراین موفق شده است از موشک‌های استینجر و جاولین علیه نیروها و تسلیحات روسیه استفاده‌ای موثر داشته باشد. میلی گفت افسرهای اوکراینی که بسیاری‌ از آن‌ها در آمریکا تعلیم دیده‌اند، عملکردی مبتکرانه و قابلیت‌هایی بالا از خود نشان داده‌اند.

انتهای پیام



پست های مرتبط

پیام بگذارید